Berlin Doner Kebap z nową, wegańską propozycją

Udostępnij nas na:
Na początku maja, sieć wprowadziła do swojej oferty Rollo Halloumi Special. Jest to danie bezmięsne, powiększające sekcję Vegge Food, oferowaną w punktach tej marki.

– To naturalny rozwój naszego produktu. Uważnie śledzimy preferencje konsumentów i stale
pracujemy nad dostosowaniem oferty – mówi Sławomir Rogowski, właściciel marki Berlin Döner
Kebap. – Dieta bezmięsna jest coraz bardziej popularna w Polsce, a ser Halloumi obok
oferowanego już przez nas Falafela w ciekawy sposób powiększa ofertę tego typu dań w naszej
sieci – dodaje.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Najpierw crowdfunding, potem giełda

Rollo Halloumi Special bazuje na oryginalnym, cypryjskim serku wytwarzanym z mleka owczego.
Kompozycję smakową tworzą również rukola, świeże warzywa, łagodny sos, który powstaje według
własnej receptury, a wszystko to zawinięte w tortillę wieloziarnistą lub pszenną, do wyboru.
Rollo Halloumi to autorskie danie sieci, z selekcji Special. W najbliższych planach jest
wprowadzenie dwóch nowych dań tego typu.

– Nasza oferta powiększy się o produkty skierowane do osób poszukujących oryginalnego smaku i wysokiej jakości produktów – podkreśla Rogowski. – Są to wyróżniki marki Berlin Doner Kebap.


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.