Best Western Hotel Poleczki z nowymi pokojami

Udostępnij artykuł
Trzygwiazdkowiec położony jest w biznesowym sercu stolicy, w pobliżu kompleksu Business Park Poleczki oraz w sąsiedztwie Służewieckiego Toru Wyścigów Konnych. Właśnie powiększył swoją bazę noclegową o 29 nowych pokoi typu superior. Obecnie na gości czeka 53 nowocześnie urządzonych pomieszczeń.

Doskonała lokalizacja gwarantuje wygodne połączenia komunikacyjne z centrum miasta oraz lotniskiem im. F. Chopina. Obiekt jest idealną propozycją zarówno dla klientów biznesowych, jak i turystów. Do dyspozycji gości oddano darmowy internet, a dla osób zmotoryzowanych przygotowano duży, monitorowany parking, który pomieści nawet kilka autokarów.

Komfort i wygoda

Nowe pokoje superior to przestronne wnętrza o powierzchni 30 mkw., z wydzieloną strefą wypoczynku, jak i z miejscem do pracy przy biurku. Część pokoi posiada aneks kuchenny i balkon.

Best Western Hotel Poleczki oferuje swoim gościom 53 nowocześnie urządzone pokoje, wyposażone w telewizory z ekranami LCD, bezpłatny dostęp do internetu, indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz zestaw do parzenia kawy lub herbaty. Na życzenie dostępne są również: zestaw do prasowania, budzenie, room service i usługa prania.

ŚWIAT HOTELI WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Z nutą dobrego smaku w Restauracji Poleczka

W ramach hotelu funkcjonuje także Restauracja Poleczka, która serwuje dania kuchni polskiej i kuchni międzynarodowej. Gości hotelowych z pewnością zachwycą bogate i smaczne śniadania, z których Restauracja Poleczka jest znana. Tworzymy dania inspirowane naturą, z sezonowych produktów, pochodzących z upraw oraz hodowli wybranych polskich dostawców. W menu znaleźć można pierogi z gęsiny, makaron z sandaczem mazurskim, kaczkę, a także nowość − pizzę w tradycyjnych włoskich i polskich smakach – powiedział dyrektor hotelu Maciej Kozłowski.

Restauracja Poleczka to idealne miejsce zarówno do prowadzenia biznesowych rozmów czy spotkań, jak i świętowania rodzinnych uroczystości takich jak chrzciny, wesele czy różne rocznice. Jest także drink bar, którego kameralna atmosfera sprzyja kontynuowaniu służbowych spotkań w mniej oficjalnym charakterze.

Konferencje i spotkania

Dodatkowo hotel dysponuje trzema funkcjonalnymi i nowocześnie wyposażonymi salami konferencyjnymi, a także dużą salą bankietową o powierzchni 260 m2, która pomieści nawet 120 osób. Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu jest ona doskonale przystosowana do organizacji konferencji, wystaw czy różnych imprez, np. w tym roku w sali bankietowej odbędzie się sylwester pod nazwą Samba de Poleczka. Wszystkie pomieszczenia są wyposażone w klimatyzację, bezprzewodowy dostęp do internetu, ekran i rzutnik multimedialny oraz system audio, flipchart i zautomatyzowane oświetlenie.

Atutem organizacji spotkania biznesowego w hotelu jest zabezpieczenie bazy noclegowo-gastronomicznej dla uczestników, a także wspomniane sąsiedztwo hotelu z portem lotniczym Okęcie i bliska odległość do centrum Warszawy.

Z prezesem zarządu, dyrektorem generalnym Best Western Hotel Poleczki
będzie można spotkać się podczas
XIII Forum Profit Hotel 2018

WWW.PROFITHOTEL.PL

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 20.11.2018
Aktualizacja: 28.11.2018