Bestsellery od Grycana

Udostępnij artykuł
Deser czekoladowy, latte macchiato oraz szarlotka na gorąco w dwóch wariantach to bestsellery lodziarnio-kawiarni. W najnowszej ofercie specjalnej dostępne są w niższych cenach.

Każdy ma swoje ulubione smaki, dania czy desery. Również nasi klienci. Dlatego, specjalnie dla nich, najpopularniejsze pozycje z menu lodziarnio-kawiarni dostępne są teraz w promocyjnych cenach. Serdecznie zapraszamy!  – zachęca Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W ofercie Bestsellerów znalazły się:

– Deser czekoladowy – kompozycja lodów waniliowych oraz czekoladowych podawana z bitą śmietaną, udekorowana waflową rurką wypiekaną i ręcznie zwijaną we własnych pracowniach cukierniczych w cenie 12,90zł;

– Latte Macchiato – kawa na bazie pojedynczego espresso ze specjalnej włoskiej mieszanki pochodzącej z małej, rodzinnej palarni, z mlekiem mleczną pianką w cenie 9,90zł;

– Szarlotka z kruszonką na gorąco – prawdziwa, domowa szarlotka na kruchym, maślanym cieście, podawana na gorąco z sosem cynamonowym, porcją lodów waniliowych i bitą śmietaną w cenie 12,90zł;

– Szarlotka z migdałami na gorąco – wegańska szarlotka na kruchym cieście, posypana prażonymi płatkami migdałowymi, podawana na gorąco z sosem cynamonowym oraz porcją wegańskich lodów waniliowych w cenie 12,90zł;

Oferta Bestsellery obowiązuje  od 15 lutego do 25 marca 2020 roku we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.02.2020
Aktualizacja: 17.02.2020