Ogólnopolska sieć lodziarni, mająca swoje źródło w Koninie postawiła na duży rozwój w tym sezonie. Niepowtarzalny smak lodów i formę marka uzyskuje dzięki starym, tradycyjnym, włoskim recepturom i rzemieślniczej metodzie wytwarzania.
Beza Krówka otworzyła do tej pory już 70 punktów sprzedaży w całej Polsce. Poza klasycznymi smakami, można spróbować także niecodziennych propozycji, np. lodów krewetkowych czy z pokrzywą. Sieć często angażuje się w działania charytatywne, np. poprzez wspieranie schroniska dla zwierząt, wolontariatu koleżeńskiego Max & Mary czy poprzez fundowanie lodów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Koninie.
Nowe miejsca powstały w następujących lokalizacjach:
ul. Żmudzka 26 w Bydgoszczy
ul. Poranek 3 w Poznaniu
ul. Rychwalska 11 w Stary Mieście
ul. Popiełuszki 2 w Sieradzu
ul. Zbaraska 2 w Łodzi
ul. Jana Brożka 4 w Warszawie
ul. Berensona 13 w Warszawie
ul. Kolska 3a we Włocławku
ul. KEN 21 lok U21 w Warszawie
ul. Budziszyńska dz. nr 390 w Zielonej Górze
ul. Dąbrówki 2 w Zielonej Górze
ul. Obrońców Poczty Gdańskiej 12 w Rzeszowie
ul. Podwisłocze 6/5 w Rzeszowie
ul. Wielorybia 108 w Bydgoszczy
ul. Modrakowa 52 w Bydgoszczy
ul. Mysliwska 102 w Gdańsku
ul. Dąbska 28a w Kłodawie
ul. Łódzka 184a w Kaliszu
ul. Podleśna 7a w Warszawie
ul. 3 Maja 35 w Koninie
ul. Starościanska 5c w Tuszynku Majorackim
ul. Świętego Ducha 41/43 w Gdańsku
ul. Kochanowskiego 10a w Warszawie
SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.