Beza Krówka otworzyła w tym roku 23 punkty

Udostępnij artykuł
Ogólnopolska sieć lodziarni, mająca swoje źródło w Koninie postawiła na duży rozwój w tym sezonie. Niepowtarzalny smak lodów i formę marka uzyskuje dzięki starym, tradycyjnym, włoskim recepturom i rzemieślniczej metodzie wytwarzania.

Beza Krówka otworzyła do tej pory już 70 punktów sprzedaży w całej Polsce. Poza klasycznymi smakami, można spróbować także niecodziennych propozycji, np. lodów krewetkowych czy z pokrzywą. Sieć często angażuje się w działania charytatywne, np. poprzez wspieranie schroniska dla zwierząt, wolontariatu koleżeńskiego Max & Mary czy poprzez fundowanie lodów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Koninie.

Nowe miejsca powstały w następujących lokalizacjach:

ul. Żmudzka 26 w Bydgoszczy
ul. Poranek 3 w Poznaniu
ul. Rychwalska 11 w Stary Mieście
ul. Popiełuszki 2 w Sieradzu
ul. Zbaraska 2 w Łodzi
ul. Jana Brożka 4 w Warszawie
ul. Berensona 13 w Warszawie
ul. Kolska 3a we Włocławku
ul. KEN 21 lok U21 w Warszawie
ul. Budziszyńska dz. nr 390 w Zielonej Górze
ul. Dąbrówki 2 w Zielonej Górze
ul. Obrońców Poczty Gdańskiej 12 w Rzeszowie
ul. Podwisłocze 6/5 w Rzeszowie
ul. Wielorybia 108 w Bydgoszczy
ul. Modrakowa 52 w Bydgoszczy
ul. Mysliwska 102 w Gdańsku
ul. Dąbska 28a w Kłodawie
ul. Łódzka 184a w Kaliszu
ul. Podleśna 7a w Warszawie
ul. 3 Maja 35 w Koninie
ul. Starościanska 5c w Tuszynku Majorackim
ul. Świętego Ducha 41/43 w Gdańsku
ul. Kochanowskiego 10a w Warszawie

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 28.05.2019
Aktualizacja: 28.05.2019