Bowls w ofercie North Fish

Udostępnij artykuł
W restauracjach sieci pojawiły się letnie nowości, które po raz pierwszy zagościły w menu. Bowls dostępne są w czterech kompozycjach: z łososiem norweskim, tuńczykiem, krewetkami i serem Halloumi.

Do każdego zestawu otrzymuje się dressing: musztardowo – koperkowy lub 1000 wysp, a w opcji na gorąco: bulion Tom Yom lub łagodny bulion sojowy. Dzięki temu powstaje, aż 16 kombinacji North Fish Bowls, które można zjeść zarówno na miejscu jak i zabrać ze sobą na wynos.

Na Bowla z łososiem Norweskim składa się ryż jaśminowy, papryka czerwona oraz soja, a także marchewka, szczypiorek, sezam, jajko oraz plasterek cytryny.

Bowl z tuńczykiem wypełniony jest ryżem jaśminowym oraz papryką czerwoną. Ponadto znajdują się w niej bogate w wartości odżywcze glony wakame, marchewka i kiełki słonecznika, jajko i plasterek świeżej cytryny.

Bowl z krewetkami to propozycja dla miłośników owoców morza. Miseczka zawiera delikatny ryż jaśminowy, paprykę czerwoną oraz glony wakame. Marchewka, szczypiorek, sezam, jajko i plasterek cytryny występują jako dodatki.

Bowl z serem Halloumi to opcja wegetarańska – z ryżem jaśminowym, z dodatkiem papryki czerwonej, soi oraz czarnych oliwek, kiełków słonecznika, jajka i plasterka cytryny.

Warto przypomnieć, że dla klientów zostały przygotowane również wyjątkowe promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish. Nowa oferta obowiązuję we wszystkich restauracjach sieci do 06.09.2020 r.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 07.07.2020
Aktualizacja: 07.07.2020