Bravilor Bonamat weźmie udział w konkursie Supplier of The Year FPH 2019

Udostępnij artykuł
Przedstawiciele firmy spotkają się z hotelarzami niezależnymi z całej Polski, inwestorami, kilkudziesięcioma kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci podczas czternastej edycji najważniejszego w Polsce spotkania hotelarzy. Bravilor Bonamat weźmie również udział w konkursie Supplier of the year, którego rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019 (11 grudnia, Marriott Warsaw Hotel).

Bravilor Bonamat to niezmienny symbol jakości, którą odnajdziemy również w warnikach HWA 8 i HWA 12. Dwuścienne cylindryczne pojemniki wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej oraz izolowana pokrywa zapewniają wysoką energooszczędność urządzenia.

Dzięki pomarańczowemu przyciskowi “100°C” woda szybko zostaje doprowadzona do wrzenia, a optymalna izolacja sprawia, że długo pozostaje gorąca. Warniki są wyposażone w funkcję EKO, umożliwiającą napełnienie pojemnika zaledwie 4 litrami wody. Jest to idealne rozwiązanie w okresach mniejszego zapotrzebowania na gorącą wodę, które pozwala na oszczędność zarówno energii jak i samej wody.

Dwa, symetrycznie umieszczone uchwyty ułatwiają bezpieczne przenoszenie urządzenia, dzięki czemu warniki mogą być wykorzystywane w lokalizacjach tymczasowych np. podczas imprez. Standardowym rozwiązaniem w tych urządzeniach jest ręczne uzupełnianie wody. Powyższe modele mogą być także przestawione na tryb automatyczny ze stałym podłączeniem wody z sieci. Warniki Bravilor zostały zaprojektowane tak, aby odkamienianie, czyszczenie oraz wszelkie prace konserwacyjne były łatwe w wykonaniu.

Poza prezentowanymi dwoma warnikami z serii HWA Bravilor Bonamat oferuje również inne urządzenia do serwowania gorącej wody. Zachęcamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą oraz przesyłanie zapytań o dostępne opcje.

Charakterystyka

  • Wysokojakościowa stal nierdzewna (AISI 316).
  • Energooszczędność dzięki dwuściennemu zbiornikowi i izolowanej pokrywie.
  • Wyraźny i łatwy w obsłudze wyświetlacz; informuje m.in. o poziomie i temperaturze wody.
  • Ustawienia temperatury od 45ºC do 95ºC.
  • Przycisk 100ºC szybko doprowadza wodę do wrzenia.
  • Zabezpieczenie przed gotowaniem bez wody oraz przelaniem.
  • Kranik spustowy ze stali nierdzewnej.
  • Łatwe w konserwacji wnętrze pojemnika (brak spirali).
  • Odpowiedni także do lokalizacji bez stałego podłączenia wody.
  • Ociekacz można podłączyć do odpływu kanalizacji, dzięki czemu woda jest natychmiast odprowadzana.
Dane techniczne HWA 8 HWA 12
Pojemność 8 L 12 L
Wydajność na godzinę 25 L 25 L
Zasilanie 230V~ 50/60Hz 2500W 230V~ 50/60Hz 2500W
Wymiary (sxgxw) mm 317x407x456 317x407x540
Wysokość wylewki 150-190 mm 150-190 mm
Podłączenie wody Tak Tak

* Termosy mogą być napełniane wodą również ręcznie.

VIDEORELACJA Z UBIEGŁOROCZNEJ EDYCJI
XIII FORUM PROFIT HOTEL 2018

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY

W konkursie Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIV Forum Profit Hotel 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 03.12.2019
Aktualizacja: 04.12.2019