Caffe Moya rozszerza menu

Udostępnij artykuł
W ramach programu pilotażowego, na stacji Moya w Zatorze pod Krakowem (obok parku rozrywki Energylandia), pojawił się dedykowany dzieciom zestaw Moya Junior.

Oferowany jest on w dwóch wariantach: stripsy z kurczaka z frytkami oraz napój – Moya woda lub Kubuś Play. W drugim wariancie zamiast kurczaka dostępny jest panierowany filet z dorsza. Do każdego zestawu najmłodsi otrzymują mały gadżet – zabawkę. Zestaw oferowany jest w atrakcyjnej cenie 10,99 zł.

Caffe Moya – zawsze po drodze

Stacje Moya oprócz wysokiej jakości paliw oferują swoim klientom także kawy i przekąski, dostępne w ramach konceptu gastronomicznego Caffe Moya. Asortyment Caffe Moya jest nieustannie rozszerzany i dopasowywany do zmieniających się potrzeb odwiedzających stację kierowców. Podstawą konceptu jest pięć rodzajów kawy z samoobsługowego automatu. Wybór uzupełniają dodatkowe produkty na drogę: hot dogi, zapiekanki, kanapki oraz ciastka. Na wybranych stacjach w Caffe Moya dostępne są również zestawy obiadowe i pizza w wielu wariantach smakowych. Wydzielone strefy gastronomiczne Caffe Moya posiadają miejsca do komfortowego spożywania posiłków.

Ósmego września br. został uruchomiony pilotaż, w ramach którego na stacji Moya w Zatorze dostępne będą specjalne zestawy dla dzieci. W zależności od wyników sprzedaży, nowe menu zostanie wprowadzone także na innych stacjach sieci.

– Nieustannie staramy się wprowadzać nowości w menu na stacjach Moya, a także atrakcje, które umilą czas spędzany w naszych obiektach także najmłodszym. Oferowane produkty dostosowujemy do preferencji klientów, dlatego zdecydowaliśmy się na program pilotażowy Moya Junior, który pozwoli nam jak najlepiej odpowiedzieć na ich oczekiwania. Zapraszamy do Zatoru na degustację – mówi Agata Stanicka, zastępca dyrektora ds. operacyjnych Moya.

Jakość ponad wszystko

Stacje Moya obecne są we wszystkich województwach przy głównych trasach tranzytowych, drogach lokalnych i w miastach. Oferują najwyższej jakości paliwa: benzynę 95, 98, LPG oraz olej napędowy w wersji standardowej oraz premium – ON Moya Power. Kierowcy pojazdów ciężarowych i dostawczych mają do dyspozycji dystrybutory zapewniające szybkie tankowanie paliw oraz dostęp do coraz popularniejszego płynu AdBlue.

Część stacji Moya wyposażona jest dodatkowo w parkingi dla samochodów ciężarowych, myjnie, kompresory czy odkurzacze. Stacje działające w ramach sieci spełniają najwyższe standardy obsługi i jakości. Gwarancją jakości paliw na stacjach w barwach Moya jest niezależny program badania paliw – TankQ.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.09.2019
Aktualizacja: 18.09.2019