Čerstve burgery w Szwejku 

Udostępnij nas na:
Restauracja dotychczas kojarzona z ogromnymi sznyclami, wprowadza do swojego menu burgery, wśród których znajdziemy klasyczne, jak i mniej banalne propozycje.

Z kuchni Szwejka każdego dnia wychodzą setki sznycli, bramboraków oraz parujące pieczone golonki. Gdy mogłoby się zdawać, że w menu tej restauracji nie ma miejsca na niespodzianki, szef kuchni wprowadza „čerstve”, czyli „świeże” burgery w czeskiej wersji.

>>> HOT NEWS: AMARO OTWIERA RESTAURACJĘ W ZAKOPANEM <<<

Usatysfakcjonowani będą zarówno fani hamburgerów, jak i wielbiciele kuchni naszych południowych sąsiadów. W ofercie restauracji są hamburgery z wołowiną, cheeseburgery z podwójną ilością sera oraz doubleburgery. Z kolei czechburger składa się z najbardziej znanej czeskiej przekąski do piwa – smażonego sera gouda i szynki.

W „burgerowym” menu restauracji U Szwejka nie zabrakło również propozycji przeznaczonej dla jaroszy. W pełni bezmięsny król roślinnych burgerów, który wygląda i smakuje jak burger wołowy, w niczym nie ustępuje swoim niewegetariańskim kolegom. Nie zawiera konserwantów, oleju palmowego, GMO, hormonów, glutenu, antybiotyków i cholesterolu.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.