CityBreak RestoBar z lokalem w Warszawie

Udostępnij artykuł
Biurowiec Wola Retro wzbogacił się o najemcę gastronomicznego. Powierzchnię blisko 330 mkw. zajęła restauracja znajdująca się w portfolio Gastromall Group. Oferuje śniadania, lunche i desery na wagę.

Nowo otwarty lokal wyposażony został w 90 miejsc siedzących. Odwiedzający znajdą w nim  również wydzieloną strefę livecooking oraz stację dań mącznych. Restauracja należąca do Gastromall Group  pozwala na komponowanie własnych posiłków, zarówno na ciepło, jak i zimno w stałej cenie za 100 gramów.

Lokal CityBreak RestoBar zapewni pracownikom Wola Retro usługi gastronomiczne na najwyższym poziomie. Restauracja posiada bogate menu śniadaniowe, również w formie bufetów. Jest też miejscem idealnym zarówno na lunch, jak i mniej formalne spotkania biznesowe czy integracyjne – mówi Izabela Miśta-Brzeska, Leasing Manager Develia. – Staramy się, aby nasz biurowiec był komfortowym miejscem pracy. W ostatnim czasie w Woli Retro otworzył się klub fitness, biura co-workingowe, centrum konferencyjne, a teraz lokal gastronomiczny –  dodaje Izabela Miśta-Brzeska.   

Wola Retro znajduje się w samym sercu Woli, dzielnicy, która stała się nowym centrum biznesowym stolicy. Budynek o łącznej powierzchni 25 500 mkw. został oddany do użytkowania w lipcu 2019 roku.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 20.02.2020
Aktualizacja: 20.02.2020