To propozycja w delikatnej, ale mocno pobudzającej odsłonie, a także odpowiedni wybór dla spragnionych orzeźwienia. Ta zimna kawa serwowana jest w wersji klasycznej lub z mleczną pianką. Dla fanów owoców przygotowano wersję truskawkową.
Cold Brew to kawa, która w odróżnieniu od tych z ekspresu ciśnieniowego jest przygotowywana w niskiej temperaturze. Najwyższej jakości kolumbijska kawa macerowana jest przez 20 godzin, dzięki czemu uzyskuje się subtelny smak bez goryczki i kwasowości. Dodatkowo, kawa jest niskokaloryczna i ma moc podwójnego espresso. Cold Brew to naturalne pobudzenie w postaci czystej, kawowej esencji.
W letnim menu Costa Coffee znajdziemy klasyczne Cold Brew w wersji bez mleka oraz w opcji z zimną, mleczną pianką, która konsystencją przypomina gęsty, aksamitny jogurt. Natomiast Cold Brew truskawkowe serwowane jest z posypką z liofilizowanych truskawek oraz z puree z tych owoców.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.