Cukiernia Odette z trzecim punktem w stolicy

Udostępnij artykuł
Koncept łączy pracownię cukierniczą przy ulicy Górskiego 6/7 oraz herbaciarnię przy ulicy Twardej 4 w budynku Cosmopolitan. Pod koniec października portfolio marki poszerzyło się o kolejne miejsce miejsce. Odette Powiśle zlokalizowane jest przy ul. Leszczyńskiej 12.

Odette to warszawska marka cukiernicza założona w 2014 roku przez Katarzynę Zieniewicz i Krzysztofa Rabka, oferująca luksusowe wyroby cukiernicze: ciastka petit gateaux, torty, praliny, makaroniki, eklery, ptysie, konfekcję oraz wysokogatunkowe herbaty marki Blanca Tea.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.11.2019
Aktualizacja: 06.11.2019