Deli Catering na Gali Effie Awards

Udostępnij artykuł
To jedyny prestiżowy konkurs marketingowy, ceniony na całym świecie. Został on zorganizowany po raz pierwszy w 1968 roku w Nowym Yorku przez Amerykańskie Stowarzyszenie Marketingu. Co ważne, od 1999 roku licencję na prowadzenie konkursu w Polsce posiada Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR.

Gala Effie Awards stanowi najważniejszy dzień w branży komunikacji marketingowej. Gromadzi prezesów i dyrektorów największych firm oraz agencji komunikacji marketingowej, specjalistów od marketingu, niezależnych ekspertów oraz przedstawicieli biznesu. O oprawę kulinarną Gali Finałowej wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała sushi buritto z wołowiną okraszoną pikantnym śliwkowym sosem z selerem naciowym oraz chili, mini burgery z buraka z kozim serem oraz sosem mango z pieprzem, a także sataye z tofu marynowane w oleju sezamowym z cukinią i czarnuszką.

Uroczysta ceremonia wręczenia nagród Effie Awards 2018 odbyła się 29 października br. w Teatrze Wielkim – Operze Narodowej w Warszawie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.11.2018
Aktualizacja: 06.11.2018