Deli Catering nakarmiło sportowców

Udostępnij artykuł
O pełną oprawę kulinarną Siatkarskiej Ligi Narodów Mężczyzn w Katowicach (tj. strefy VIP, zawodników, dziennikarzy oraz obsługi) zadbała znana marka na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych.

Na tę okoliczność przygotowany został zarówno filet z pstrąga marynowany w cytrusach na winno-pomarańczowym sosie z limonką i pieprzem, jak i perlica sous-vide z macerowaną śliwką na imbirowo-szafranowym sosie, a także karczek rolowany z wędzonym bekonem i szalotkami na sosie z czerwonego wina.

Choć turniej rozegrany w Katowicach dobiegł końca, przed nami kolejny etap Siatkarskiej Ligii Narodów Mężczyzn 2019 – cykl bowiem składa się z serii imprez, które zostaną rozstrzygnięte podczas nadchodzących weekendów.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.06.2019
Aktualizacja: 11.06.2019