O pełną oprawę kulinarną Siatkarskiej Ligi Narodów Mężczyzn w Katowicach (tj. strefy VIP, zawodników, dziennikarzy oraz obsługi) zadbała znana marka na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych.
Na tę okoliczność przygotowany został zarówno filet z pstrąga marynowany w cytrusach na winno-pomarańczowym sosie z limonką i pieprzem, jak i perlica sous-vide z macerowaną śliwką na imbirowo-szafranowym sosie, a także karczek rolowany z wędzonym bekonem i szalotkami na sosie z czerwonego wina.
Choć turniej rozegrany w Katowicach dobiegł końca, przed nami kolejny etap Siatkarskiej Ligii Narodów Mężczyzn 2019 – cykl bowiem składa się z serii imprez, które zostaną rozstrzygnięte podczas nadchodzących weekendów.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.