Deli Catering nakarmiło uczestników Kongresu Polskiego Kapitału

Udostępnij nas na:
Dokładnie 5 grudnia br. odbyła się jedna z najważniejszych imprez biznesowych w kraju. Kongres jest największym w Polsce całodniowym wydarzeniem, który służy wymianie doświadczeń między przedsiębiorcami i dostarczycielami kapitału rozwojowego. Jego tegoroczna edycja stanowiła osiem dyskusji panelowych, cztery prezentacje, a także dwa dwuosobowe ringi oraz dyskusję z publicznością.

Również i w tym roku o oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała między innymi rillette z gęsi na sękaczu z konfiturą z leśnej borówki, cytrynowym tymiankiem i musem z chrzanu, perlicę macerowaną w calvadosie z karmelizowanymi orzechami na konfiturze morelowej i blinie oraz halibuta na chutney z mango i zielonej kolendry w kompozycji owoców granatu.

Wydarzenie odbyło się 5 grudnia br. w gmachu Giełdy Papierów Wartościowych przy ul. Książęcej 4 w Warszawie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.