Deli Catering z kolejną realizacją

Udostępnij artykuł
Jedno z najważniejszych wydarzeń kolarskich za nami. O jego obsługę kulinarną Tour de Pologne 2019, zadbała marka Deli Catering.

Specjalnie na tę sportową okoliczność zaserwowano comber z królika sous-vide na konfiturze z karotki z imbirem i pistacjami, halibuta ceviche z pomarańczą, wakame, zieloną trybulą i kaparami oraz perlicę na salsie z mango i kompresowanego ananasa z dodatkiem pieprzu.

Tegoroczny wyścig, w związku z obchodami stulecia powstania Polskiego Komitetu Olimpijskiego, miał nawiązywać do olimpijskich sukcesów kolarzy, stąd hasło przewodnie tej edycji, czyli „Wyścig Pokoleń”.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.08.2019
Aktualizacja: 19.08.2019