Deli Sandwich z szóstym lokalem

Udostępnij artykuł
Grupa kontynuuje ekspansję. Punkt typu bistro oferuje kawę, kanapki, bajgle wypiekane na miejscu, a także proste dania lunchowe – wrapy, tarty, pizzę komponowaną na zamówienie, sałatki. Deli Sandwich wystartował w kompleksie biurowym A4 Business Park przy ul. Francuskiej w Katowicach.

Pozostałe lokale pod tym brandem  działają także w Krakowie i Wrocławiu. Gastromall Group rozwija równocześnie w systemie franczyzowym pozostałe marki. W ostatnich tygodniach otwarto restauracje Olimp w Pruszkowie, Gubinie, Wrocławiu i Gdańsku.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.11.2018
Aktualizacja: 21.11.2018