Drugie Dno otwiera kolejny lokal

Udostępnij nas na:
Pierwszy lokal tej marki rozpoczął działalność pod koniec grudnia 2016 roku przy ul. Nowogrodzkiej 4. Z okazji otwarcia kolejnego punktu załoga przygotowała liczne niespodzianki i specjalne menu. Nowy multitap bar zaprasza gości 6 września na warszawską Ochotę, a konkretnie na ul. Tarczyńską 5/9.

Drugie Dno Ochota zaoferuje odwiedzającym piwa rzemieślnicze, włoską pizze, naleśniki czy dania wegańskie. W dotychczas działającym lokalu goście mają do dyspozycji trzy sale – każdą z osobnym nagłośnieniem i wygodnymi krzesłami – plus antresolę z fotelami. Na parterze, w pierwszej sali z widokiem na ulicę znajduje się bar, przy którym składa się zamówienia, a w drugiej otwarta kuchnia, umożliwiająca obserwację kucharzy przy pracy.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

W trzeciej na poziomie piwnic jest najbardziej kameralnie, a dostęp do dodatkowych kranów w chłodni umożliwia organizację spotkań przy dowolnie wybranym piwie. Na tym poziomie znajdują się też trzy oryginalne toalety imitujące stare windy.

W lokalu przy Nowogrodzkiej znajduje się 15 kranów, a doświadczeni barmani leją 12 rzemieślniczych piw z najlepszych polskich i zagranicznych browarów, cydry i włoskie wino musujące, których można spróbować przed zamówieniem. Ofertę uzupełniają: piwa butelkowe, mocne alkohole, drinki, cocktaile, domowa lemoniada oraz kawa i herbata. Kucharze serwują ciepłe przekąski mięsne i wegetariańskie, podkreślające smak piwa.  W Drugim Dnie można również zorganizować imprezę firmową, urodziny, wieczór kawalerski i inne zamknięte spotkania.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.