Warszawskie centrum handlowe przeszło gruntowną modernizację. Odmienione i rozbudowane Atrium zyskało ekskluzywną, przeszkloną elewację znaną m.in. ze słynnych handlowych ulic Londynu czy Paryża. Wzbogaciło się też o kolejne koncepty restauracyjne. Do grona najemców dołączyła Gruba Ryba i Trattoria Boccone. To drugie lokale tych marek w stolicy.
Gruba Ryba oferuje rameny, dania kuchni tajskiej oraz japońskiej, o niespotykanym jak dotąd smaku, wyglądzie i kolorystyce. Mistrzowie kuchnii serwują tutaj dania w nowej odsłonie uwzględniającej światowe trendy i polskie oczekiwania kulinarne. Sushi przygotowywane z produktów najwyższej jakości i idealnej świeżości gwarantuje jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne, a poprawność z japońskimi recepturami połączona z oryginalnymi produktami powodują iż potrawy serwowane w Grubej Rybie zapadają na długi czas w pamięci. Pierwszy lokal działa przy ul. ul. Siedmiogrodzkiej 1.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Z kolei Trattoriia Boccone zabiera gościa w podróż po tradycji, serdeczności, radości z życia i wspólnego posiłku w otoczeniu rodziny i przyjaciół. Bogactwo kuchni włoskiej wynika z ogromnej liczby potraw, jakimi może się pochwalić każdy region tego kraju. Potrawy te przez całe stulecia stanowiące element lokalnej tradycji, w przeszłości z wielkim trudem przekraczały granice krain, z których się wywodziły, aby powoli ukazać nam obecny obraz włoskiej kuchni, barwnej o nieskończonej mnogości smaków, mogącej zaspokoić każdego prawdziwego smakosza. Trattoria Boccone działa też przy Siedmiogrodzkiej 1.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.