Dyrektor Radisson Hotel Szklarska Poręba wybrany

Udostępnij artykuł
1 lipca 2020 r. funkcję objął Piotr Taracha, który do tej pory zajmował stanowisko dyrektora F&B w Radisson Blu Resort, Świnoujście.

PiotrTaracha swoją przygodę z hotelarstwem rozpoczął w 2011 roku w dziale gastronomii Holiday Inn Warszawa Józefów. Przez dwa lata zarządzał restauracją fine dining w Dusseldorfie.

W grupie Zdrojowa pracuje od 2017 roku, zajmując kolejno stanowiska: kierownika operacyjnego ds. konferencji i bankietów, kierownika gastronomii w Marine Hotel w Kołobrzegu, a następnie dyrektora gastronomii w Radisson Blu Resort, Świnoujście. Uczestniczył w fazie pre-openingu Radisson Hotel Szklarska Poręba, aby po miesiącu stanąć na czele nowego obiektu Zdrojowa Hotels. Prywatnie miłośnik podróży oraz kuchni azjatyckiej.

ŚWIAT HOTELI: kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.07.2020
Aktualizacja: 15.07.2020