1 lipca 2020 r. funkcję objął Piotr Taracha, który do tej pory zajmował stanowisko dyrektora F&B w Radisson Blu Resort, Świnoujście.
PiotrTaracha swoją przygodę z hotelarstwem rozpoczął w 2011 roku w dziale gastronomii Holiday Inn Warszawa Józefów. Przez dwa lata zarządzał restauracją fine dining w Dusseldorfie.
W grupie Zdrojowa pracuje od 2017 roku, zajmując kolejno stanowiska: kierownika operacyjnego ds. konferencji i bankietów, kierownika gastronomii w Marine Hotel w Kołobrzegu, a następnie dyrektora gastronomii w Radisson Blu Resort, Świnoujście. Uczestniczył w fazie pre-openingu Radisson Hotel Szklarska Poręba, aby po miesiącu stanąć na czele nowego obiektu Zdrojowa Hotels. Prywatnie miłośnik podróży oraz kuchni azjatyckiej.
ŚWIAT HOTELI: kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.