Dyskusja o edukacji i karierze w HoReCa w Akademii Leona Koźmińskiego

Udostępnij nas na:
W dniu 28 maja br. w warszawskiej Akademii Leona Koźmińskiego odbędzie się debata pt.: „Edukacja i kariera w branży HoReCa”.  Wśród panelistów znajdą się m.in. Krzysztof Kaliciński z Green Cafe Nero, wieloletni hotelarz Andrzej Przeniosło czy Marcin Zawadzki z ZP HoReCa. Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

CEL

Celem jest zachęcenie osób zainteresowanych do budowania kariery w ramach branży oraz uświadomienie pracodawcom, że warto inwestować w pracowników pod kątem podnoszenia kwalifikacji menedżerskich, a także promowanie studiów HORECA Menedżer w ALK w formie panelu dyskusyjnego, na temat perspektyw zawodowych i rozwojowych w polskiej branży HoReCa w powiązaniu z podnoszeniem kwalifikacji.

ADRESACI
  • Osoby rozważające wejście do branży, bądź w niej pozostanie i budowanie w jej ramach swojej kariery zawodowej (menedżerowie restauracyjni, hotelowi, szefowie kuchni etc.);
  • Przedsiębiorcy którzy planują wejście w branżę bądź już w niej funkcjonują i planują rozwój przedsiębiorstwa.

FORMA

Spotkanie, podczas którego rozpocznie się dyskusja na temat edukacji i kariery w branży HoReCa angażując w rozmowę doświadczonych menadżerów, szefów kuchni, dostawców i innych wartościowych przedstawicieli tego sektora.

Kontakt:
Adrian Łukaszewicz, opiekun merytoryczny studiów HORECA Menedżer w ALK
lukaszewicz@edgefoodservice.com

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.