Dzień Babci i Dziadka u Grycana

Udostępnij artykuł
21 i 22 stycznia Zbigniew i Elżbieta Grycanowie serdecznie zapraszają do lodziarnio-kawiarni na wspólne świętowanie. Z tej okazji do każdego zakupionego deseru w pucharze goście otrzymają dowolna kawę gratis.

Lubimy celebrować specjalne, rodzinne okazje, takie jak Dzień Babci i Dziadka. To świetny moment na miłe spotkanie przy pysznym deserze i filiżance aromatycznej kawy. Serdecznie zapraszamy do wspólnego świętowania! – zachęca Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

Goście lodziarnio-kawiarni mogą wybierać spośród szerokiego wyboru rozmaitych deserowych kompozycji przygotowywanych z najwyższej jakości składników: lodów tradycyjnych, sorbetów z owoców, bitej śmietany, ciast, ciasteczek i rurek waflowych wytwarzanych ręcznie we własnej pracowni cukierniczej oraz przygotowywanych na miejscu polew.

W ofercie z okazji Dnia Babci i Dziadka goście otrzymają gratis kawę parzoną z oryginalnej włoskiej mieszanki, wybranej osobiście przez Elżbietę i Zbigniewa Grycanów. Do wyboru są m. innymi mocne espresso przygotowywane z oryginalnej mieszanki ziaren – 85% arabica i 15% robusta, kremowe cappuccino na bazie pojedynczego espresso z mlekiem i puszystą mleczną pianką, czy intensywnie kawowe Flat White z dodatkiem gorącego mleka i aksamitnej, mlecznej pianki lub, dla wielbicieli mlecznych kaw, Latte Macchiato w wersji klasycznej lub z dodatkiem sosu karmelowego.

Oferta Kawa gratis do deseru obowiązuję 21 i 22 stycznia 2020 roku we wszystkich lodziarnio kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń z pełną kartą menu i dotyczy wyłącznie deserów w pucharach.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 20.01.2020
Aktualizacja: 20.01.2020