Fit Cake z pierwszym lokalem w Warszawie

Udostępnij artykuł
Sieć, która swoje początki ma w Białymstoku, otworzyła punkt w stolicy. Marka powstała w 2016 roku. Dotychczas działał jeden lokal własny oraz pięć franczyzowych. Nowy znajduje się w Pasażu Ursynowskim.

Fit Cake oferuje zdrowe zamienniki popularnych ciast i batonów, a jego misją jest zaspokojenie potrzeb osób aktywnych fizycznie, zdrowo odżywiających się, chorych na cukrzycę, borykających się z chorobami tarczycy, insulinoodpornością, alergią/nietolerancją laktozy i glutenu. Hasło marki to: No sugar, no problem.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.10.2019
Aktualizacja: 18.10.2019