King Kong w Łodzi

7 grudnia 2017
W dniu 4 grudnia wystartowała w Łodzi nowa tajska restauracja. King Kong thaifood mieści ...

Targi Food-to-Go 2018

29 listopada 2017 06.02.2018 - 07.02.2018, Gdańsk
Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii Food-to-Go już od ośmiu lat z organizowane ...

Tworzy się nowa marka burgerowni

29 listopada 2017
W warszawskim centrum handlowym Złote Tarasy otworzył się pierwszy w stolicy bar z burgerami ...

Gdańsk: Nowy lokal dla sportowców

28 listopada 2017
Punkt serwuje kuchnię dla wszystkich sportowców. Dania zawierają dużo pełnowartościowego ...

Targi Food-to-Go – czas pomyśleć o lecie

28 listopada 2017
Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii  Food-to-Go już od ośmiu lat z organizowane ...

Menu wigilijne i świąteczne w ofercie restauracji

24 listopada 2017
Świąteczne potrawy to najlepsze przykłady modnego w ostatnich latach trendu na comfort food, ...

Ruszył trzeci lokal tuk tuk

13 listopada 2017
Sieć tajskich restauracji wzbogaciła się o kolejną lokalizację. Niedawno nowy tuk tuk został ...

Blisko 70 punktów Gastromall

30 października 2017
W nowo otwartym Centrum Serenada w Krakowie, wystartowały dwie wiodące marki Grupy Gastromall: ...

Jesienne przepisy – menu rozgrzewające

26 października 2017
Zaproszenie gości do restauracji, kiedy pogoda nie sprzyja, to wyzwanie. Zamykane są ogródki ...

Nowy lokal gastronomiczny w Poznaniu

20 października 2017
Green it - sieć punktów oferujących zdrowe przekąski i posiłki, dołączyła do oferty Manufaktury. ...
« poprzednia   1   2   3   4   5 ...24   następna »
zaopatrzenie forum Sfinks Polska Burger dyrektor zarządzanie kawiarnie smak Sheraton oprogramowanie wrocław Olimp horeca kuchni wyniki Hotele gastronomia nowy hotel Hilton inwestycje obiekty czas piec Świat Hoteli Kompleks Best Western Poznań Sfinks kuchnia szef kuchni właściciele nowy wino Orbis dane szef lody otwarcia nowe lokale Biesiadowo warszawa wyposażenie Polska akcja sieci potrawy obiekt targi klienci restauracja dania bar jakość temat miesiąca spa nowe miejsce Gastronomiczne marka catering konsument kawiarnia modernizacja nowe obiekty uzdrowiska food lokale konferencja nowa restauracja biznes Accor goście Wook klient Nowości Gastronomiczne projekt Sweets & Coffee Forum inwestor szkolenia jedzenie Gastronomiczny rozwiązania Food Business Awards promocja cukier McDonald's Polska dostawcy Coffeeheaven budowa Horecanet remont wzrost deser Profit Hotel Telepizza casual dining nowy lokal właściciel lokalizacja Internet Business zmiany sprzedaż McDonald’s lokal konkurs Makro Burger King sieć urządzenia działania sprzęt nowa hotel sheraton Warsaw Hotel Centrum portfolio produkt spotkanie restauracje handlowe AmRest inwestycja nowy obiekt wystrój Sphinx Polsce Gdańsk punkt coffee produkty koncept Chłopskie Jadło Da Grasso kulinarne zysk Horecanet.pl siec Gastromall rozwój zarząd menu danie Kraków prezes współpraca sezon Subway centrum handlowe Grycan spotkania program trendy Business speed Dating fast food Sweets & Coffee alkohol podróż raport Starbucks Grupa Hotelowa Orbis KFC sheraton Warsaw ceny kampania wydanie marki Costa Coffee plan restaurator Pizza wydarzenia otwarcie Nowości Qubus Hotel McDonald's portal wnętrza badania Food Business Forum wojtex System wydarzenie Profit Hotel Awards standard personel dostawca Dostawców Interferie kawa plany marketing oferta producent Brog Marketing Mercure Świat Hoteli franczyza pracownik

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.