Strona główna  Tagi » Gastronomia
 

Nowy F&B Manager w Holiday Inn Józefów

20 lutego 2018
Nowym kierownikiem działu gastronomii w podwarszawskim Holiday Inn Warszawa Józefów został ...

Nowości w Wild Bean Cafe

31 stycznia 2018
W ofercie kawiarenek Wild Bean Cafe cyklicznie pojawiają się propozycje nowych produktów. ...

Komplet najemców food court-u w Factory i Futura Park

30 stycznia 2018
Neinver zakończył komercjalizację strefy restauracyjnej krakowskiego centrum outlet Factory ...

Innowacyjna technologia zmywania bez stłuczeń

30 stycznia 2018
Prowadzenie hotelu to mnóstwo wyzwań, z którymi przychodzi się zmierzyć każdego dnia. Przyjmowanie ...

Nowy najemca w IKEA Centres w Zabrzu

9 stycznia 2018
Nowe centrum handlowe IKEA Centres w Zabrzu nabiera rozpędu. Są już kolejni najemcy, którzy ...

Helios chce stworzy sieć restauracji

3 stycznia 2018
Do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów wpłynął wniosek spółki Helios oraz dwóch przedsiębiorców. ...

Inwestycja z hotelem i gastronomią w stolicy

29 listopada 2017
Nowy obiekt powstaje przy ulicy Ludwika Idzikowskiego na bazie zrewitalizowanego Fortu CZE ...

We Wrocławiu powstanie Concordia Hub

23 listopada 2017
Miejsce integrujące i aktywizujące wrocławian, przestrzeń dla artystów oraz młodych przedsiębiorców, ...

Lublin: Gastronomia w nowym centrum

20 listopada 2017
W piątek 17 listopada drzwi dla klientów otworzył Skende Shopping, którego inwestorem i deweloperem ...

Rynek Gastronomiczny w Polsce - RAPORT 2017

27 października 2017
Publikacja roku dostępna całkowicie bezpłatnie dla: min. 35 tys. użytkowników horecanet.pl, ...
« poprzednia   1   2   3   4   5 ...21   następna »
sheraton Warsaw potrawy konkurs dyrektor Polsce urządzenia sheraton Warsaw Hotel nowe obiekty centrum handlowe sieci nowe wystrój Centrum Makro wydarzenia Gastromall danie Horecanet.pl punkt Internet Business Accor kawiarnie Food Business Awards budowa sprzęt Polska miejsce Sfinks standard wyniki wyposażenie Qubus Hotel sezon rozwiązania ceny obiekt fast food Wook Da Grasso czas restauracje zysk Rynek Dostawców Horeca w Polsce - Raport 2014 jedzenie wojtex coffee handlowe catering personel Świat Hoteli Grupa Hotelowa Orbis projekt Profit Hotel restauracja Interferie Horecanet Gdańsk Subway zaopatrzenie bar otwarcia współpraca Food Business Forum porady Coffeeheaven spotkanie wzrost nowy hotel gastronomia lokal Business speed Dating inwestor alkohol deser nowa restauracja piec marketing dane Best Western nowy Sfinks Polska inwestycje kampania wrocław bezpłatny casual dining kulinarne cukier Starbucks System zarządzanie konsument remont klient jakość rozwój szef kuchni kuchnia kawa Nowości sprzedaż Sweets & Coffee Forum zmiany lokalizacja modernizacja franczyza kuchni plan Kraków goście Burger smak lokale menu dania pracownik szef akcja marki spa produkty zarząd promocja koncept Poznań szkolenia marka Brog Marketing inwestycja restaurator otwarcie właściciele producent Gastronomiczne Hilton McDonald's Polska Orbis Hoteli dostawcy Świat lody oprogramowanie uzdrowiska Sheraton produkt horeca oferta kawiarnia nowe lokale Dostawców Costa Coffee KFC nowa McDonald’s AmRest trendy program Sweets & Coffee POS Hotele siec wydanie podróż wino Pizza dostawca działania Kompleks McDonald's portal biznes warszawa Nowości Gastronomiczne hotel wydarzenie Biesiadowo konferencja targi Burger King klienci Telepizza Mercure raport temat miesiąca forum Gastronomiczny spotkania Grycan Chłopskie Jadło Sphinx właściciel food prezes badania plany nowy lokal sieć Profit Hotel Awards Olimp

BROG B2B © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.