Już 21 maja do Koziego Grodu koło Gdańska odbędzie się wydarzenie, organizowane przez firmę Hendi Polska, która jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi. Od ponad 80 lat zajmuje się produkcją i dystrybucją profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie.
Uczestnicy warsztatów organizowanych przez Grafen, dowiedzą się więcej o sezonowanie mięsa – z czym to się je, jak prawidłowo przyrządzić steka, czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa, w jaki sposób urozmaicić wygląd restauracji poprzez szafy do sezonowania mięsa, food cost – dlaczego to się opłaca?
Udział w szkoleniu jest BEZPŁATNY, po wcześniejszej rejestracji na stronie.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.