Green Caffe Nero: sztuka przetrwania – LIVE z Adamem Ringerem

Udostępnij nas na:
Już w najbliższy poniedziałek 1 czerwca o godz. 19:45 na profilu Facebook Sweet & Coffee odbędzie się rozmowa na żywo z udziałem Adama Ringera, prezesa zarządu Green Caffe Nero. Dyskusję poprowadzi Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz naszego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do aktywnego udziału i zadawania pytań przed oraz w trakcie naszej transmisji.

Miło nam poinformować, że w najbliższy czwartek odbędzie się kolejna rozmowa na żywo, realizowana za pośrednictwem profili facebookowych naszych czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee. Do dyskusji zapraszać będziemy wybitnych ekspertów i praktyków oraz uznanych przedstawicieli sektora HoReCa. Nie zabraknie miejsca i prezentacji zainteresowanych dostawców produktów i usług.

W czasie rozmowy z Adamem Ringerem poruszymy kwestie związane m.in. z:
– obecnym kryzysem, rozwiązaniami, bieżącą sytuacją w branży i pierwszymi wnioskami po wznowieniu działalności przez kawiarnie;
– rozwojem marki Green Caffe Nero;
– weryfikacją założonych planów w obliczu pandemii.

NASZ PROFIL FACEBOOK
>> prosimy kliknąć, aby zacząć obserwować <<

Podczas spotkania online widzowie i słuchacze będą mogli zadawać w komentarzach pytania, na które wraz z naszym gościem postaramy się możliwie wyczerpująco odpowiedzieć. Zachęcamy również do nadsyłania pytań i propozycji wątków dyskusji wcześniej na adres: biuro@brogb2b.pl. Prosimy o wiadomości w temacie wpisując Pytanie do Live’a z Adamem Ringerem.”

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.