Gringo Bar i Manaya Mushashi spotkają się w nowej lokalizacji

Udostępnij nas na:
Strefa Spotkania i Dania warszawskiej galerii nieustannie się powiększa, podobnie, jak lista sklepów, restauracji oraz atrakcji dla gości. Wśród nadchodzących debiutów nie zabraknie nowości kulinarnych w międzynarodowych odsłonach. Swoje drzwi dla gości Galerii Młociny otworzy między innymi Gringo Bar, czyli koncept oferujący meksykańskie jedzenie w zdrowej, wyrazistej odsłonie oraz Manaya Mushashi znana z ramenów oraz tsukemenów. 

Drugie piętro Galerii Młociny to miejsce dla wszystkich tych, którzy uwielbiają celebrować wspólne chwile w gronie najbliższych. Spotkania i Dania, czyli strefa dedykowana miłośnikom kuchni wszystkich kontynentów, kusi coraz bogatszą ofertą kulinarną.

W drugiej połowie sierpnia w Hali Hutnik gości powita Gringo Bar, czyli stworzony przez Macieja „Bilona” Bilkę koncept, którego fundamentem jest serwowanie świeżego i zdrowego jedzenia w wyrazistej, meksykańskiej odsłonie. Z Meksyku będziemy mogli przenieść się prosto do Japonii. Wśród nowości kulinarnych pojawi się międzynarodowa sieć Manaya Mushashi, oferująca rameny oraz tsukemeny prosto z ulic Tokio. A skoro mowa o Kraju Kwitnącej Wiśni, Sushi Zushi, czyli sieć restauracji oferująca japońskie jedzenie w polskim wydaniu, otworzyła w lipcu swoje drzwi dla wszystkich odwiedzających. Zwolenników hiszpańskich tapas ucieszy fakt, że od niedawna można ich skosztować w restauracji Sobremesa, która słynie z przekąsek rodem z katalońskiej cociny i w której już niebawem będzie można smakować win z najlepszych południowych winnic.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.