Podstawą konceptu własnego, o profilu tex-mex w fuzji z polskim podniebieniem jest świeże i zdrowe jedzenie. Miejsce powstało głównie z myślą o stworzeniu przestrzeni do spotkań dla przyjaciół i znajomych twórcy – Macieja „Bilona” Bilki. Marka dziś obchodzi swoje okrągłe urodziny i z tej okazji przygotowała promocję: -50 proc. na wszystkie dania.
– Od otwarcia pierwszego lokalu w kwietniu 2014 roku na Mokotowie sporo się u nas się pozmieniało. Mamy więcej barów i foodtrucków, ale cały czas przyświecają nam te same wartości: dbamy o uczciwość w sprzedaży i zdrowie naszych gości, jesteśmy miejscami wolnymi od plastiku i nasyconymi pozytywną energią, gdzie w kuchni funkcjonuje kilka prostych zasad – używamy 100% sera cheddar, słodzimy cukrem z brzozy, solimy solą himalajską i nie lubimy GMO – czytamy na stronie wydarzenia urodzinowego, na facebooku.
Pierwszy Gringo Bar został otwarty w 2014 roku na warszawskim Mokotowie, kolejny w październiku 2016 w Hali Koszyki. W 2018 roku uruchomiono dwa kolejne bary – przy ulicy Dobrej w Warszawie i na Targu Drzewnym w Gdańsku.Oferta promocyjna obowiązuje we wszystkich lokalach.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.