GringoBar ma już 5 lat i zaprasza gości na urodzinową promocję

Udostępnij artykuł
Podstawą konceptu własnego, o profilu tex-mex w fuzji z polskim podniebieniem jest świeże i zdrowe jedzenie. Miejsce powstało głównie z myślą o stworzeniu przestrzeni do spotkań dla przyjaciół i znajomych twórcy – Macieja „Bilona” Bilki. Marka dziś obchodzi swoje okrągłe urodziny i z tej okazji przygotowała promocję: -50 proc. na wszystkie dania.

– Od otwarcia pierwszego lokalu w kwietniu 2014 roku na Mokotowie sporo się u nas się pozmieniało. Mamy więcej barów i foodtrucków, ale cały czas przyświecają nam te same wartości: dbamy o uczciwość w sprzedaży i zdrowie naszych gości, jesteśmy miejscami wolnymi od plastiku i nasyconymi pozytywną energią, gdzie w kuchni funkcjonuje kilka prostych zasad – używamy 100% sera cheddar, słodzimy cukrem z brzozy, solimy solą himalajską i nie lubimy GMO – czytamy na stronie wydarzenia urodzinowego, na facebooku.

Pierwszy Gringo Bar został otwarty w 2014 roku na warszawskim Mokotowie, kolejny w październiku 2016 w Hali Koszyki. W 2018 roku uruchomiono dwa kolejne bary – przy ulicy Dobrej w Warszawie i na Targu Drzewnym w Gdańsku.Oferta promocyjna obowiązuje we wszystkich lokalach.

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.04.2019
Aktualizacja: 17.04.2019