Grycan stawia na śliwkowe menu

Udostępnij artykuł
Na gości lodziarnio-kawiarni już od najbliższego weekendu będą czekać duety z promocyjnej oferty Śliwkowe Love. – Zawsze staramy się korzystać z dobrodziejstwa pysznych, sezonowych owoców. Teraz przyszedł czas na śliwki, które proponujemy naszym gościom w postaci deseru lodowego lub chrupiącej tarty w połączeniu z aromatyczną kawą Americano. Serdecznie zapraszamy! – mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W specjalnej ofercie znajdują się:

  • Deser Śliwka w Czekoladzie – 3 porcje lodów – Śliwka w Czekoladzie, Waniliowe oraz Sorbet ze Śliwek, udekorowane puszystą bitą śmietaną, polewą czekoladową oraz siekaną gorzką czekoladą i dwiema rurka waflowymi wypiekanymi we własnej pracowni cukierniczej, podawany z kawą Americano w cenie 19,90 zł.
  • Tarta ze Śliwkami lub Tarta z Malinami
    i Rabarbarem –
    wypiekana we własnej pracowni cukierniczej chrupiąca tarta z domowego kruchego ciasta
    i dojrzałych owoców sezonowych, podawana na gorąco
    z porcją lodów Waniliowych, udekorowana polewą czekoladową, w zestawie z kawą Americano w cenie 19,90 zł.

Oferta dostępna jest od 28 września do 25 października 2019, we wszystkich lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 26.09.2019
Aktualizacja: 26.09.2019