Grycan z bestsellerami Oreo

Udostępnij artykuł
Sieć przygotowała coś specjalnego dla smakoszy lodów i czekoladowych ciasteczek. Już od 11 sierpnia uwielbiane przez gości desery i kawa z ciasteczkami Oreo są dostępne w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w specjalnych, w niższych cenach.

Goście lodziarnio-kawiarni pokochali smakołyki z dodatkiem Oreo! Dlatego przygotowaliśmy ofertę, która z pewnością ucieszy wielbicieli tych czekoladowych ciasteczek – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. – Nasze Bestsellery z Oreo to trzy smakowite propozycje – dwa desery oraz aromatyczna kawa z Oreo. Serdecznie zapraszamy!

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

Desery dostępne w najnowszej ofercie to kompozycje klasycznych lodów i sorbetów Grycan z nowymi Lodami Deserowymi Oreo, które przygotowywane są na miejscu, w lodziarnio-kawiarniach poprzez połączenie Lodów Śmietankowych Grycan z pokruszonymi czekoladowymi ciasteczkami przełożonymi słodkim kremem.

Oferta Bestsellery z Oreo dostępna jest na miejscu i na wynos we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń na terenie całego kraju od 11 sierpnia do 25 września 2018 r. i obejmuje trzy propozycje w cenie 14,90 każda:

  • Deser Oreo Truskawka – połączenie Lodów Deserowych Oreo z Sorbetem
    z Truskawek, udekorowane puszystą  bitą śmietaną, przygotowywaną na miejscu polewą truskawkową i ciasteczkami Oreo.
  • Deser Oreo Wanilia – kompozycja Lodów Deserowych Oreo i Lodów Waniliowych,
    udekorowana puszystą bitą śmietaną, polewą czekoladową i ciasteczkami Oreo.
  • Latte Oreo – kawa espresso z gęstą mleczną pianką podana
    z syropem czekoladowym, bitą śmietaną i pokruszonymi ciasteczkami Oreo, udekorowana chrupiącą rurką waflową i całym ciastkiem Oreo.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 09.08.2018
Aktualizacja: 13.08.2018