Grycan z bestsellerami w atrakcyjnej cenie

Udostępnij artykuł
Deser Malinowe Brownie, Szarlotka na gorąco oraz Latte Karmelowe Brownie to tegoroczne bestsellery w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń. Od 16 lutego te najpopularniejsze pozycje z menu dostępne są w promocyjnych cenach.

– Każdego roku o tej porze spośród deserów lodowych, ciast i kaw wybieramy te, które cieszą się największym uznaniem wśród naszych gości. Najnowsza oferta z pewnością ucieszy wielbicieli tych przysmaków, a jeśli ktoś jeszcze ich nie próbował, teraz ma ku temu doskonałą okazję – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W ofercie Bestsellery znalazły się:

  • Deser Malinowe Brownie – połączenie trzech kulek lodów: czekoladowych, straciatella i sorbetu z malin, skomponowanych z obłędnie czekoladowym ciastkiem brownie własnej produkcji, bitą śmietaną, ciepłym sosem z malin przygotowywanym na miejscu w lodziarnio-kawiarni oraz chrupiącą waflową rurką wypiekaną i ręcznie zwijaną we własnej pracowni cukierniczej, w cenie 16,90 zł.
  • Szarlotka z kruszonką na gorąco – tradycyjna szarlotka na kruchym, maślanym cieście, podawana na gorąco z sosem cynamonowym, porcją lodów waniliowych i bitą śmietaną, w cenie 12,90 zł.
  • Latte Karmelowe Brownie – aromatyczna kawa ze spienionym mlekiem, bitą śmietaną, polewą karmelową, chrupiącą waflową rurką oraz kosteczkami brownie
    w cenie 14,90 zł.

Oferta obowiązuje do 29 marca 2019 r. we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w całym kraju.

Gotowi na weekend? Jeśli tak, zapraszamy do naszych lodziarnio-kawiarni na ofertę Bestsellerów ❤️Kawa Karmelowe Brownie, deser Malinowe Brownie, a może szarlotka podawana na gorąco? 😊

Opublikowany przez Grycan Środa, 6 lutego 2019

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.02.2019
Aktualizacja: 19.02.2019