Grycan z najpopularniejszymi deserami w promocyjnych cenach

Udostępnij artykuł
Szarlotka podawana z kremowymi lodami, latte macchiato w dwóch wersjach oraz klasyczny Deser Waniliowy to letnie bestsellery w lodziarnio-kawiarniach Grycan. Od weekendu dostępne są w promocyjnych cenach.

– Każdy z nas ma swoje ulubione smaki czy desery, do których lubi wracać. Również nasi goście, dla których tradycyjnie przygotowaliśmy specjalną ofertę na najpopularniejsze pozycje z naszego menu – mówi  Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. – Szarlotka, deser i aromatyczna kawa to idealne zestawienie na miłe chwile w gronie bliskich. Serdecznie zapraszamy!

W promocyjnej ofercie znalazły się:

Deser Waniliowy – kompozycja lodów waniliowych z ubijaną na miejscu puszystą bitą śmietaną, udekorowana polewą czekoladową oraz chrupiącą rurką wypiekaną we własnej pracowni cukierniczej
w  cenie 12,90 zł

Latte Macchiato – aromatyczna kawa parzona z wyjątkowej, włoskiej mieszanki, wybranej osobiście przez właścicieli, przygotowana na bazie pojedynczego espresso z mlekiem i gęstą, mleczną pianką w cenie 9,90zł. Dostępna również w wersji na zimno.

Szarlotka na gorąco – prawdziwa, domowa szarlotka na kruchym, maślanym cieście, podawana na gorąco z sosem cynamonowym, porcją lodów waniliowych i bitą śmietaną w cenie 12,90zł

Oferta promocyjna Bestsellery w super cenie dostępna jest od 10.08 do 27.09.2019 roku we wszystkich lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.08.2019
Aktualizacja: 12.08.2019