Grzegorz Łapanowski panelistą XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij nas na:
Kucharz, prezes Fundacji Szkoła na Widelcu i właściciel Food Lab Studio, weźmie udział w dyskusji pt.: „Społecznie, ekologicznie, odpowiedzialnie – priorytety i dylematy” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizator: czasopismo Nowości Gastronomiczne i portal Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!

Grzegorz Łapanowski jest założycielem i prezesem Fundacji „Szkoła na widelcu”, właścicielem dwóch studiów kulinarnych Food Lab Studio i Food lab mini. Autor trzech książek kulinarnych. Aktywista i propagator dobrego jedzenia oraz zrównoważonej produkcji żywności. Juror i prowadzący polskiej edycji Top Chef. Pracował dla Polsatu, TVP, TVN i Kuchni Plus. Obieżyświat, gurmandzista i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, lokalnego, naturalnego żywienia, które jest także dobre dla planety. Miasto i świat przemierza w poszukiwaniu tego co najlepsze. Codziennie jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.