Hendi powalczy o tytuł Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019

Udostępnij nas na:
Przedstawiciele firmy – oferującej profesjonalny sprzęt gastronomiczny – spotkają się z hotelarzami niezależnymi z całej Polski, inwestorami, kilkudziesięcioma kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci, podczas czternastej edycji najważniejszego w Polsce spotkania hotelarzy. Hendi powalczy także o tytuł Supplier of the Year FPH 2019. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na zakończenie wydarzenia (11 grudnia, Marriott Warsaw Hotel). Organizatorem jest nasza redakcja ŚWIAT HOTELI – czasopismo hotelarzy oraz portalu WWW.HORECANET.PL.
Kompleksowe wyposażenie kuchni hotelowej

Odpowiedni dobór sprzętu do restauracji hotelowej jest bardzo istotny. Zależy przede wszystkim od charakteru kuchni tzn. jakie posiłki będą serwowane, od tego jaką liczbę klientów chcemy obsługiwać, jak obszerna ma być karta menu czy będziemy obsługiwać również bankiety i konferencje oraz czy będziemy mieć własną cukiernię. Dobór wyposażenia gastronomicznego ma istotny wpływ na prawidłowe ukształtowanie i funkcjonowanie restauracji i kuchni hotelowej

HENDI oferuje kompletne wyposażenie bufetów śniadaniowych – od drobnego asortymentu, przez sprzęt ekspozycyjny zapewniający świeżość i elegancki wygląd produktów, po zaparzaczce, warniki czy ekspresy do kawy.

Ciekawym i modnym w ostatnim czasie rozwiązaniem w kuchniach hotelowych są kuchnie otwarte. Przy takim rozwiązaniu należy zwrócić uwagę na wiele szczegółów. Sprzęt powinien wyróżniać się estetyką (MBM linia DOMINA) połączoną z funkcjonalnością i wydajnością: podstawy chłodnicze, mocne palniki, dobre indukcje, piece konwekcyjno-parowe (HENDI NANO, Lainox), cyrkulatory sous-vide (SAMMIC), chłodnictwo podblatowe szufladowe (stoły chłodnicze Grafen).

Organizatorom bankietów i konferencji zalecamy aranżację kuchni w systemie cook&chill (piece konwekcyjno-parowe, szybkoschładzarka, komora chłodnicza), warto rozważyć zakup urządzenia multifunkcyjnego NEO (Lainox) przeznaczonego do schładzania, pieczenia, utrzymywania temperatury, mrożenia czy wyrastania ciasta. Ważny jest również osobny blok urządzeń grzewczych do produkcji masowej na bankiety – patelnie, kotły warzelne lub coraz częściej stosowane urządzenia multifunkcyjne umożliwiające gotowanie, smażenie, duszenie czy grillowanie (Precipan, Elro). Przy bankietach oraz dużej liczbie gości, liczy się odpowiednio zorganizowana zmywalnia. Ciągi do zmywania to nie tylko odpowiednio dobrane zmywarki (kapturowe, tunelowe czy do szkła – DIHR, Grafen), ale również właściwie zaprojektowane stoły sortownicze, załadowcze i wyładowcze (rolkowe, z wyłącznikiem krańcowym, itp.).

Oferujemy również różnorodną gamę produktów niezbędnych w cukierniach hotelowych. Od drobnego sprzętu pomocniczego służącego do wypieków, lodów czy bitej śmietany, aż po ciężki sprzęt jak szafy i stoły chłodnicze i mroźnicze (Arktic), witryny, piece konwekcyjne i konwekcyjno-parowe (Lainox Aroma), komory rozrostu, zmywarki różnej wielkości (DIHR, Grafen), a nawet schładzarki szokowe – przeznaczone do przygotowywania lodów i wiele innych urządzeń.

HENDI to kompleksowa oferta profesjonalnego sprzętu gastronomicznego. Naszym celem jest, aby hotelarze i restauratorzy skupiali się na swojej głównej działalności, podczas gdy my zadbamy o całą stronę technologiczną. Zapewniamy idealne rozwiązania dopasowane do potrzeb klientów. Nasi handlowcy chętnie pomogą dobrać sprzęt do potrzeb Państwa firmy.

VIDEORELACJA Z UBIEGŁOROCZNEJ EDYCJI
XIII FORUM PROFIT HOTEL 2018
SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY

W konkursie Supplier of the Year Forum Profit Hotel 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIV Forum Profit Hotel 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XIV Forum Profit Hotel 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.