Hendi z bezpłatnymi szkoleniami z przygotowywania pizzy i prowadzenia pizzerii

Udostępnij artykuł
W czasie 3-4 godzinnego spotkania zostanie przedstawiona historia pizzy, która jest ważną częścią historii i kultury Włoch, ale nie tylko. Jest dziś ceniona na całym świecie. Klienci stają się coraz bardziej wymagający, a pizzerie wyrastają, jak grzyby po deszczu. Na tak konkurencyjnym rynku należy zwrócić szczególną uwagę na jakość produktów i profesjonalizm.

Sukces w biznesie pizzeryjnym zależy od wielu czynników, ale najważniejszym z nich jest najwyższej jakości produkt ostateczny – czyli pizza. Przygotowanie najlepszej pizzy wymaga połączenia trzech elementów: najlepszych składników, profesjonalnej wiedzy oraz nowoczesnej technologii. na spotkaniu zostaną poruszone kwestie związane z mąką, uczestnicy poznają sekrety ciasta oraz procedurę (nie przepis) oraz dowiedzą się, jak dobrać najlepsze urządzenia. Na koniec sprawdzenie efektów pracy czyli degustacja.
Zapisy na szkolenia odbywają się TUTAJ.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.05.2019
Aktualizacja: 06.05.2019