W czasie 3-4 godzinnego spotkania zostanie przedstawiona historia pizzy, która jest ważną częścią historii i kultury Włoch, ale nie tylko. Jest dziś ceniona na całym świecie. Klienci stają się coraz bardziej wymagający, a pizzerie wyrastają, jak grzyby po deszczu. Na tak konkurencyjnym rynku należy zwrócić szczególną uwagę na jakość produktów i profesjonalizm.
Sukces w biznesie pizzeryjnym zależy od wielu czynników, ale najważniejszym z nich jest najwyższej jakości produkt ostateczny – czyli pizza. Przygotowanie najlepszej pizzy wymaga połączenia trzech elementów: najlepszych składników, profesjonalnej wiedzy oraz nowoczesnej technologii. na spotkaniu zostaną poruszone kwestie związane z mąką, uczestnicy poznają sekrety ciasta oraz procedurę (nie przepis) oraz dowiedzą się, jak dobrać najlepsze urządzenia. Na koniec sprawdzenie efektów pracy czyli degustacja.
Zapisy na szkolenia odbywają się TUTAJ.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.