Hotel Number One z nową ofertą

Udostępnij artykuł
Zlokalizowany w centrum Gdańska Hotel Number One zaprasza turystów na ferie zimowe. W ramach nowej oferty obiekt proponuje pobyty z pełnym wyżywieniem i mocą atrakcji dla gości m.in. animacjami dla dzieci, warsztatami kulinarnymi z udziałem szefa kuchni oraz wieczorami filmowymi z gorącą czekoladą. Number One przygotował na ten okres także darmowe pobyty dla dzieci poniżej 12 roku życia.

Hotel Number One mieści się w samym centrum Gdańska, nad malowniczym brzegiem rzeki Motławy. Obiekt udziela noclegów od 2017 r. i cieszy się wysokimi ocenami wśród odwiedzających (m.in. 8,8/10 na Booking.com i 4,5/5 na Facebooku). Trzygwiazdkowy hotel systematycznie proponuje turystom nowe pakiety pobytowe. Z okazji zimowych ferii przygotowano specjalną ofertę, która zawiera pobyt z pełnym wyżywieniem w formie bogatego bufetu śniadaniowego oraz obiadokolacji przygotowanej specjalnie przez szefa kuchni hotelowej restauracji. Lokal Mamma Mia Zielona Pietruszka specjalizuje się we włoskich przepisach, a dzięki otwartej na salę jadalną kuchni w restauracji można na żywo obserwować proces przyrządzania potraw. Nowa oferta gwarantuje także darmowy pobyt dla 1 dziecka poniżej 12 roku życia.

ŚWIAT HOTELI
LISTOPAD-GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Hotel Number One dla swoich gości przygotował szereg dodatkowych udogodnień. Należą do nich m.in. atrakcje skierowane dla najmłodszych jak animacje, malowanie twarzy oraz możliwość gry na konsoli PlayStation w kąciku dla dzieci czy wypożyczenia klocków Lego do pokoju. W trakcie ferii zimowych w hotelu będą się także odbywały wieczory filmowe, podczas których będzie serwowana gorąca czekolada oraz warsztaty kulinarne z Szefem Kuchni. Odwiedzający będą korzystać również z  bezpłatnego wstępu do licznych atrakcji na terenie Gdańska z Kartą Turysty ważną przez 48 godzin (do odbioru podczas check-in). Karta pozwala na odwiedzenie wielu muzeów (m.in. Muzeum Narodowego czy obiektów w ramach Muzeum Gdańska) oraz innych ważnych miejsc, które każdy turysta powinien obowiązkowo zobaczyć podczas wizyty w mieście m.in. Bazyliki Mariackiej czy gdańskiego ZOO.

Goście hotelowi będą korzystali również z darmowego wstępu do Strefy One Harmony Spa&Wellness Center, która znajduje się na terenie obiektu oraz uzyskają 10% rabatu na oferowane w niej zabiegi.

– Utarło się przekonanie, że ferie zimowe należy spędzać w górach, jednak nie każdy musi być fanem szaleństwa na stokach narciarskich i górskich wędrówek. Ponadto, dla mieszkańców miejscowości położonych bliżej północnych krańców Polski, a także tych pochodzących z centralnie zlokalizowanych miast dojazd do kurortów położnych na południu kraju może okazać się długi i męczący.  My zachęcamy do odkrywania uroków zimowego Gdańska, który wyjątkowo magicznie prezentuje się o tej porze roku. Ferie w Hotelu Number One to nie tylko możliwość korzystania z szeregu atrakcji turystycznych w Trójmieście, ale też wyjątkowa okazja aby wyciszyć się w trakcie nastrojowych wieczorów filmowych czy wizyty w naszym SPA, a nawet, aby posiąść nowe umiejętności podczas warsztatów kulinarnych – mówi Łukasz Pawlina, dyrektor sprzedaży i marketingu Hotelu Number One.

Więcej informacji na temat zimowej oferty Hotelu Number One znajduje się na stronie: http://www.hotelnumberone.pl/oferta-online/hotel-zimowe-ferie-w-gdansku-all-113466.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 11.01.2019
Aktualizacja: 11.01.2019