Hotel Tumski z gastronomicznym podsumowaniem roku

Udostępnij nas na:
Mariusz Kucharczak jako szef Kuchni w Restauracji Barka Tumska – Słodowa 10 oraz Hotel Tumski – Restauracja Karczma Młyńska rozkręcił się na dobre.  2018 r.  był bardzo udany dla obiektów, jak i dla samego Szefa, który święcił tryumfy na konkursach kulinarnych (laureat Wine& Food Noble Night w roku 2018 – Restauracja Boletus w Zamku Kliczków).

Restauracja Barka Tumska – Słodowa 10 przeszła gruntowną metamorfozę kulinarną pod czujnym okiem szefa Mariusza, natomiast załoga kelnerska została przeszkolona przez kierownika gastronomii – Rafała Paca, co skutkowało wieloma wyróżnieniami podczas Festiwali Gastronomicznych:

  • Wyróżnienie za najlepszą atmosferę podczas Restaurant Week 2018 – edycja wiosenna
  • II miejsce dla najlepszej Restauracji we Wrocławiu podczas Restaurant Week 2018 – edycja jesienna
  • Wyróżnienie za najlepsze Danie Główne we Wrocławiu podczas Restaurant Week 2018 – edycja jesienna
  • Wyróżnienie za najlepszą obsługę we Wrocławiu podczas Restaurant Week 2018 – edycja jesienna

Restauracja Karczma Młyńska, która mieści się w Hotelu Tumskim we Wrocławiu przeszła również duże zmiany w menu – Szef Kuchni powrócił do staropolskich dań, produktów i receptur, co skutkowało wyróżnieniem dla Restauracji w postaci 2 widelców od Poland 100 Best Restaurants.

Restauracje zlokalizowane przy adresie Wyspa Słodowa 10 zmieniły się zarówno pod względem gastronomicznym, wizualnym i personalnym, dzięki czemu ciągle się rozwijają, a Szef Kuchni poszukuje nowe smaków, które zachwycą podniebienia Gości. W 2019 roku gastronomicznie będzie się działo, a to za sprawą choćby menu degustacyjnego w Restauracji Barka Tumska – Słodowa 10.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.