IGHP zorganizuje szkolenia z finansów w gastronomii

Udostępnij nas na:
Pomysłodawcą nowego cyklu jest Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego. Szkolenie, które zostało opracowane specjalnie na potrzeby hotelarzy, właścicieli hoteli i szefów kuchni, poprowadzi ekspert Grzegorz Kazubski.
Drukowanie
„Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej” to solidna i konkretna dawka wiedzy przekazywana uczestnikom w przystępny i ciekawy sposób. W trakcie wykładu zostaną omówione podstawowe parametry z zarządzania kosztem surowca, tj. food cost i menu engineering, a także procedury operacyjne, w tym remanent „spis z natury”, zadania działu sprzedaży, koordynatorów księgowości czy szefów kuchni. Ekspert prowadzący szkolenie przedstawi również najciekawsze studia przypadku i odpowie na wszelkie pytania uczestników.
Autorem szkolenia jest Grzegorz Kazubski, znany na rynku gastronomicznym praktyk z wieloletnim doświadczeniem w zarządzaniu restauracjami, a aktualnie dyrektor generalny hotelu Malbork by DeSilva. Grzegorz Kazubski pełnił wcześniej stanowisko dyrektora ds. gastronomii w Hotelu TED, zarządzał Centrum Szkoleniowym Makro Cash & Carry Polska, a także przez wiele lat pełnił funkcję kierownika zespołu ds. produkcji gastronomicznej w Grupie Orbis.
Cykl szkoleń obejmuje spotkania w 14 miastach. Koszt dla członków IGHP wynosi 299 zł + VAT, dla członków Harmony Polish Hotels 399 zł + VAT, a pozostałych 499 zł + VAT.