Jak sezonować mięso? Wskazówek udzieli Grafen podczas szkoleń

Udostępnij nas na:
Hendi Polska, która jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi od ponad 80 lat zajmuje się produkcją i dystrybucją profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie. Tym razem marka Grafen zaprasza na cykl szkoleniowy.

Czy wiesz, że… dojrzewanie i sezonowanie to dwa różne pojęcia? Marka Grafen zaprasza na #SuperDryEvent – cykl, na których pokazujemy, dyskutujemy i bezpłatnie szkolimy, jak sezonować mięso. Regularnie spotykamy się w różnych, polskich miastach.

Czego się dowiesz?

Jak prawidłowo przyrządzić steka, czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa, a także w jaki sposób urozmaicić wygląd restauracji poprzez szafy do sezonowania mięsa.

Informacje o kolejnych spotkaniach będziemy publikować na stronie. h

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.