Jak sezonować mięso? Wskazówek udzieli Grafen podczas szkoleń

Udostępnij artykuł
Hendi Polska, która jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi od ponad 80 lat zajmuje się produkcją i dystrybucją profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie. Tym razem marka Grafen zaprasza na cykl szkoleniowy.

Czy wiesz, że… dojrzewanie i sezonowanie to dwa różne pojęcia? Marka Grafen zaprasza na #SuperDryEvent – cykl, na których pokazujemy, dyskutujemy i bezpłatnie szkolimy, jak sezonować mięso. Regularnie spotykamy się w różnych, polskich miastach.

Czego się dowiesz?

Jak prawidłowo przyrządzić steka, czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa, a także w jaki sposób urozmaicić wygląd restauracji poprzez szafy do sezonowania mięsa.

Informacje o kolejnych spotkaniach będziemy publikować na stronie. h

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.07.2019
Aktualizacja: 17.07.2019