Jarmark Produktów Regionalnych po raz kolejny w Blue City

Udostępnij nas na:
Nie trzeba wyjeżdżać z Warszawy, żeby kupić smakołyki z Mazur, Podlasia czy Podhala. Wystarczy odwiedzić centrum handlowe, gdzie od środy 13 lutego do soboty 16 lutego będzie można zaopatrzyć się w regionalne produkty. 

Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City ma swoich stałych bywalców, którzy regularnie zaopatrują się tu w naturalnie wędzone wędliny, wyrabiane przez gospodarstwo ekologiczne kozie sery, tradycyjnie wypiekane pieczywo, domowe pierogi czy zdrowe kiszonki. Wciąż też przyciąga nowych, którzy są zainteresowani produktami wytwarzanymi  przez rodzinne gospodarstwa i niewielkie zakłady.

W ofercie wystawców znajdziemy przysmaki i lubiane swojskie specjały produkowane według starych polskich receptur i regionalnych przepisów. Jak co miesiąc, na Jarmarku znajdą się również stragany z produktami pochodzącymi z Węgier, Włoch, Grecji, Turcji i Azerbejdżanu. Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City odbędzie się od 13 do 16 lutego  tradycyjnie na poziomie –1 (przy fontannie).

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.