Jedyne w Polsce Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców HoReCa!

Udostępnij artykuł
W tym roku, tylko i wyłącznie podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów – XVI Food Business Forum 2018, dostawcy będą mogli spotkać się z osobami odpowiedzialnymi za zakupy, zaopatrzenie i inwestycje w ponad 30 różnych markach.  W konferencji wezmą udział także ich właściciele. Na dostawców oczekiwać będzie również kilkudziesięciu innych wyłącznie kompetentnych kupców, bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itp. z największych sieci gastronomicznych i firm cateringowych w Polsce, z którymi spotkać się będzie można wyłącznie u nas.

Zapraszamy do udziału w JEDYNYM W POLSCE BUSINESS SPEED DATING z GWARANTOWANYM przez Organizatora UDZIAŁEM POTWIERDZONYCH KUPCÓW. Kompetentnych, a przede wszystkim bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje, zakupy itp. przedstawicieli sieci i lokali gastronomicznych, spotkać będzie można wyłącznie podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów.

Już ponad 30 marek i 50 kupców potwierdziło udział w spotkaniach z dostawcami w formule Business Speed Dating organizowanych wyłącznie przez nasze wydawnictwo!!!

Należą do nich: 7 Street, Meat & Fit, Sfinks Polska, Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło, WOOK, Fabryka Pizzy, Pub Bolek, Lepione & Pieczone, Aioli, Banjaluka, Momu, Deli Catering, Makarun, SPC, Smacznego Warszawo!, Gringo Bar, Orzo, Prowansja, Flunch, Pizza Paï, Salad&Co, Gastrofaza, Mleczarnia Jerozolimska, Bar Gdański, Bar Prasowy, Wegetariański Bar Mleczny, Restauracje zarządzane przez firmę Dobry Hotel, Bułkę przez Bibułkę, North Food, North Fish, John Burg, Sodexo Polska… CDN. Każdego dnia będziemy informować Państwa o kolejnych firmach, z którymi poważne rozmowy biznesowe będzie można prowadzić jedynie podczas XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018

Uwaga! To jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Tegoroczna, szesnasta edycja Food Business Forum 2018 odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.

 !!! DOSTAWCO NIE KUPUJ KOTA W WORKU !!!
ZANIM POTWIERDZISZ UDZIAŁ W BUSINESS SPEED DATING
ZAWSZE ZWERYFIKUJ RZETELNOŚĆ ORGANIZATORA I JEGO DEKLARACJE DOTYCZĄCE
UDZIAŁU POTWIERDZONYCH KUPCÓW!!!

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu. Już po raz siódmy na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018  i po raz drugi – Supplier of the Year 2018.

LISTA AKTUALNIE POTWIERDZONYCH „KUPCÓW”
W BUSINESS SPEED DATING NA XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018

> prosimy kliknąć aby zapoznać się ze szczegółami <

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM


Jeżeli Państwa firmie zależy na:

•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości Gastronomiczne, Sweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.09.2018
Aktualizacja: 10.09.2018