Jedyne w Polsce – Mobilne Kuchnie, idealne na pokazy i warsztaty

Udostępnij artykuł
Badając rynek gastronomiczny w Polsce, pod względem mobilnych kuchni, można śmiało stwierdzić, że jesteśmy jedyni w tej branży na skalę krajową. Dlatego wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów stworzyliśmy profesjonalne, niepowtarzalne i jedyne w kraju kuchnie mobilne, które umożliwiają nam organizacje dowolnych imprez, eventów, pokazów, warsztatów, szkoleń, live cooking-ów na terenie całej Polski.

Naszym głównym atutem jest pełna mobilność, a także wysoka jakość wykonanych kuchni. Mobilne kuchnie składają się z trzech łączonych modułów, gdzie każdy z nich jest elementem wolnostojącym, który możemy umieścić w dowolny sposób lub w całości tworząc dowolny układ. Mobilne kuchnie wyposażone są w urządzenia niezbędne do przygotowania dań kuchni gorącej i zimnej tj. piekarnik konwekcyjny, płytę indukcyjną, grill, kosz, umywalki i lodówki.

W ofercie mobilnych kuchni dysponujemy również zespołem profesjonalnych kucharzy prowadzących zajęcia i warsztaty live cooking na najwyższej jakości produktach. Oferta mobilnych kuchni skierowana jest do szefów kuchni, hoteli, restauracji, stowarzyszeń gastronomicznych i agencji eventowych, które na co dzień zajmują się organizacją pokazów, warsztatów kulinarnych, targów i imprez firmowych. Nadszedł czas kiedy prowadzenie warsztatów i pokazów kulinarnych na nieprzystosowanym sprzęcie gastronomicznym czas zastąpić profesjonalnymi mobilnymi kuchniami. To nowa era i jakość w organizacji pokazów kulinarnych.

www.mobilnekuchnie.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.03.2019
Aktualizacja: 04.03.2019