Jesteśmy na Międzynarodowych Targach Expo Sweet 2020!

Udostępnij artykuł
Serdecznie zapraszamy na stoisko naszego wydawnictwa BROG B2B podczas Targów Expo Sweet 2020, które w niedzielę (23 lutego) rozpoczęły się w Centrum Expo XXI w Warszawie i potrwają do środy włącznie. Tradycyjnie czekamy na Państwa bezpośrednio przy samym wejściu do Hali nr 3.

Znajdziecie u nas Państwo nie tylko wydania bezpłatnych czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne czy Świat Hoteli, ale także naszych specjalnych, dorocznych Raportów. Będzie to również kolejna i przyjemna dla nas okazja, aby z Państwem się spotkać, wymienić poglądami, opiniami na temat naszych mediów oraz organizowanych wydarzeń m.in. najbliższych – najważniejszego spotkania rynku stacji paliw XX FORUM PETROTREND 2020 (16 marca, Warsaw Marriott Hotel), branży kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni VI SWEETS & COFFEE FORUM 2020 (18 maja, Sheraton Grand Warsaw), czy XVIII FOOD BUSINESS FORUM 2020 (7 września, Sheraton Grand Warsaw). Zachęcamy Państwa także do rozmów o współpracy, czy zacieśniania naszych wzajemnych relacji.

PROGRAM TARGÓW EXPO SWEET 2020
>>prosimy kliknąć, aby się zapoznać<<

Expo Sweet to największe w Polsce i w Europie Centralnej targi branży cukierniczej i lodziarskiej. W ubiegłym roku odwiedziło je niemal 25 tys. osób z Polski i zagranicy (głównie Czech, Słowacji, Białorusi, Ukrainy, Niemiec, ale także z Włoch). Oprócz części targowej zaplanowane były także liczne konkursy rangi mistrzowskiej, między innymi Mistrzostwa Polski w Dekoracji Tortów, które odbyły się pod patronatem FIPGC. Zwycięzca Mistrzostw będzie reprezentował Polskę w CAKE DESIGNERSWORLD CHAMPIONSHIP 2020 w Mediolanie podczas targów HOST.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.02.2020
Aktualizacja: 25.02.2020