Ostatnie uprzywilejowane Karty Wstępu Restauratora na XVI Food Business Forum 2018!

Udostępnij nas na:
Dla wszystkich, którzy nie zdążyli zgłosić lokalu do konkursu Food Business Awards  2018 i tym samym zagwarantować sobie bezpłatnego udziału w Forum, organizator przygotował specjalne Karty Wstępu – Restauratora,  w uprzywilejowanej cenie. W ramach oferty przysługuje pełen udział w całym wydarzeniu. Obejmuje on: Forum i dyskusje panelowe, spotkania z dostawcami, lunch w hotelowej restauracji The Olive, udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 oraz Supplier of the Year 2018, napoje i przekąski przez cały dzień.

Wszystkich właścicieli restauracji i lokali gastronomicznych, którzy jeszcze chcieliby wziąć udział w naszym wydarzeniu, informujemy, że aktualnie przysługuje:

KARTA WSTĘPU RESTAURATORA – w cenie 490 PLN + VAT! Uwaga liczba miejsc ograniczona!

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu Horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich restauratorów do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży: XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018.
Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu. Już po raz siódmy na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018  i po raz drugi – Supplier of the Year 2018.

Już po raz szósty na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji i Gali nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018. Po raz drugi wyróżnieni zostaną także najlepsi dostawcy uczestniczący w konkursie Supplier of the Year 2018.

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 i Supplier of the Year 2018
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Uwaga! Wydarzeniu towarzyszą jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Dotychczas już ok. 70 marek (większość na wyłączność) potwierdziło udział w Business Speed Dating podczas XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018.

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.