Kawa za 4,90 u Grycana

Udostępnij artykuł
W najbliższy weekend, od 26 do 28 października, w lokalach sieci, kawa w nowym kubku na wynos będzie dostępna w atrakcyjnej cenie – 4,90 zł.

Niespieszny spacer, szybkie zakupy, czy dłuższa wizyta w galerii handlowej? Niezależnie od weekendowych planów, już w ten piątek, sobotę i niedzielę w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń wybrane kawy z oferty będzie można kupić w nowych kubkach na wynos w promocyjnej cenie. Oferta Café Weekend obowiązuje od 26 do 28 października we wszystkich lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń i dotyczy kaw: Espresso, Caffe Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat white, Espresso doppio, Espresso macchiato, Espresso con panna, Espresso affogato, Grande americano, Grande cappuccino.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Wszystkie kawy serwowane w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń parzone są z oryginalnej włoskiej mieszanki. Głęboki aromat oraz smak zawdzięczają zbalansowanej kompozycji średnio palonej Arabiki i Robusty.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.10.2018
Aktualizacja: 24.10.2018