KFC świętuje i rozdaje darmowe kubełki

Udostępnij artykuł
Popularna sieć restauracji ogłosiła otwarcie dwieście pięćdziesiątej restauracji KFC w Polsce i startuje z największą w historii firmy akcją promocyjną na polskim rynku, która będzie miała miejsce 28 listopada. 250 darmowych kubełków KFC, w 250 restauracjach w Polsce! Niemożliwe? A jednak!

Najbliższą środę fani KFC zapamiętają na długo. Miłośnicy soczystych kawałków kurczaka w sekretnej panierce Colonela Sandersa właśnie tego dnia będą świętować otwarcie kolejnej restauracji w Polsce i na hasło „Prawdziwy kurczak, prawdziwy smak” będą mogli odebrać darmowy kubełek KFC. Akcja rozpocznie się o godzinie 10.00 we wszystkich restauracjach KFC w całej Polsce. W każdej z nich na gości czekać będzie po 250 promocyjnych kubełków. Łącznie do zgarnięcia jest ich aż 62 500!

To największa tego typu akcja zorganizowana przez sieć restauracji KFC w Polsce

Kubełek KFC to nie tylko jedna z najpopularniejszych pozycji w menu, ale również jeden z najbardziej rozpoznawalnych produktów KFC na całym świecie! Wyselekcjonowane, pochodzące od lokalnych dostawców, soczyste kawałki kurczaka o wyrazistym smaku są idealne dla miłośników czegoś naprawdę smakowitego!

Nowa restauracja mieści się w Galerii Libero przy ul. Kościuszki 229 w Katowicach. Promocja trwa: tylko 28 listopada 2018 od godziny 10.00 do wyczerpania puli darmowych kubełków w każdej restauracji KFC.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.11.2018
Aktualizacja: 28.11.2018