W dniu 5 kwietnia o godz. 18, w pięciu hotelach sieci Dobry Hotel, w różnych częściach Polski, odbędzie się kolacja charytatywna. Dochód ze sprzedaży zaproszeń oraz fundusze zebrane podczas licytacji przeprowadzonej w trakcie kolacji przeznaczone zostaną na rehabilitację dziewięcioletniej Emilki Kopcińskiej, cierpiącej na bardzo rzadkie schorzenie neurologiczne. O smakowe doznania na najwyższym kulinarnym poziomie zadbają szefowie kuchni obiektów sieci Dobry Hotel oraz Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.
Historia Emilki Kopcińskiej, dziewięcioletniej dziewczynki, która każdego dnia zmaga się z ciężką chorobą neurologiczną poruszyła serca szefów kuchni z całej Polski. Podczas kolacji odbędzie się licytacja przedmiotów -perełek kolekcjonerskich otrzymanych na ten szczytny cel od znanych i lubianych przedstawicieli świata sportu, kultury oraz osobowości świata gastronomii. Kolacje odbędą się w hotelach zlokalizowanych w Gdyni, Poznaniu, Mikołajkach, Krakowie i Zakopanem.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.