Kolacje charytatywne w Dobry Hotel

Udostępnij artykuł
W dniu 5 kwietnia o godz. 18, w pięciu hotelach sieci Dobry Hotel, w różnych częściach Polski, odbędzie się kolacja charytatywna. Dochód ze sprzedaży zaproszeń oraz fundusze zebrane podczas licytacji przeprowadzonej w trakcie kolacji przeznaczone zostaną na rehabilitację dziewięcioletniej Emilki Kopcińskiej, cierpiącej na bardzo rzadkie schorzenie neurologiczne. O smakowe doznania na najwyższym kulinarnym poziomie zadbają szefowie kuchni obiektów sieci Dobry Hotel oraz Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.

Historia Emilki Kopcińskiej, dziewięcioletniej dziewczynki, która każdego dnia zmaga się z ciężką chorobą neurologiczną poruszyła serca szefów kuchni z całej Polski. Podczas kolacji odbędzie się licytacja przedmiotów -perełek kolekcjonerskich otrzymanych na ten szczytny cel od znanych i lubianych przedstawicieli świata sportu, kultury oraz osobowości świata gastronomii. Kolacje odbędą się w hotelach zlokalizowanych w Gdyni, Poznaniu, Mikołajkach, Krakowie i Zakopanem.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 27.03.2019
Aktualizacja: 27.03.2019