Komodo z nagrodą Supplier of the Year 2018!

Udostępnij artykuł
Jednym z trzech równorzędnych dostawców, którzy zostali super dostawcami XVI Food Business Forum 2018 była firma Komodo, producent energetyków oraz napojów izotoniczych. Ogłoszenie wyników oraz wręczenie statuetek odbyło się podczas uroczystej Gali z kolacją na zakończenie XVI Forum Rynku Gastronomicznego.

Marka Komodo istnieje na polskim rynku od trzech lat. Jej produkty z sukcesem pojawiły się najpierw w Warszawie i województwie mazowieckim, następnie sukcesywnie były wprowadzane na terenie całego kraju. Atutem Komodo są niepowtarzalne smaki energetyków i innych produktów, które docenili klienci. Obecnie w ofercie firma posiada dziesięć energetyków, w tym osiem smaków (mango-marakuja, mojito, poziomka, czarna porzeczka, grejpfrut, jabłko, arbuz, classic), strong i bez cukru. Marka wprowadziła na rynek osiem smaków izotoników (arbuz, limonka, kaktus, pomarańcza, cytryna, grejpfrut, multiwitamina, multiwitamina bez cukru), oranżadę w puszce i litrowej butelce PET oraz witaminy.

JUŻ DZIŚ ZGŁOŚ SIĘ I WEŹ UDZIAŁ
W SUPPLIER OF THE YEAR FORUM PROFIT HOTEL!

W konkursie mogły uczestniczyć wszystkie firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora, które wzięły udział w XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i zaprezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu Supplier of the Year Food Business Forum 2018 wybrało Jury złożone z kilkudziesięciu „kupców”, uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating.

Supplier of the Year Food Business Forum 2018 to konkurs skierowany do wszystkich firm, którym zależy na szerokozasięgowej i przede wszystkim skutecznej kampanii marketingowej. Posługiwanie się przyznanym tytułem oraz towarzysząca kampania medialna (Nowości Gastronomiczne, Horecanet.pl) stanowi nie tylko najlepszy wyróżnik wśród konkurencji, ale także – dla odbiorców – czytelną informację dotyczącą jakości proponowanej oferty.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066, 22 290 66 11
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.10.2018
Aktualizacja: 15.10.2018