Kongres Szefów Kuchni 2019 już 9 października

Udostępnij artykuł
Największe w Polsce wydarzenie skierowane do szefów kuchni, rokrocznie gromadzi ponad 1,5 tys. przedstawicieli zawodu. Szefowie przyjeżdżają z całej Polski, aby wymienić się doświadczeniami oraz wysłuchać szeregu merytorycznych wystąpień, a także zapoznać się z wyselekcjonowaną ofertą dostawców dla branży HoReCa. Bogaty program merytoryczny, branżowe debaty i możliwość poznania oferty najciekawszych dostawców, to najważniejsze elementy tego spotkania.

W trakcie tegorocznego Kongresu Szefów Kuchni poruszone zostaną zagadnienia z zakresu przywództwa i zarządzania zespołem, rozwoju kariery oraz najistotniejszych trendów rynkowych. Na scenie wystąpią ekonomiści i eksperci biznesowi, by podzielić się wiedzą z zakresu zarządzania. Nie zabraknie też przedstawicieli zawodu, którzy odnieśli sukces. Na scenie pojawią się m.in. Grzegorz Łapanowski, Robert Sowa, Robert Skubisz i Adam Chrząstowski.

– Szef kuchni to super sensoryczna maszyna wielozadaniowa. Biznesman i artysta. Manager i outsider. Wizjoner i rzemieślnik. To nieustanne balansowanie powiedzie się, jeśli kucharz kieruje się pasją i empatią wobec gości – mówi Marek Skała, prelegent Kongresu Szefów Kuchni 2019.

Kongres jest miejscem, gdzie można nabyć całkowicie nowe kompetencje. Poznać techniki niezbędne w pracy każdego menedżera, a więc także w pracy szefa kuchni. Jest to również okazja do rozbudzenia kreatywności. To jedyny w trakcie roku moment, by oderwać się od pracy, ale także od zadań rodzinnych, a jednocześnie nie poświęcić tego czasu na sen czy odpoczynek. To okazja, by z dala od wyzwań dnia codziennego znaleźć się w miejscu pełnym inspiracji, różnych propozycji i poglądów. Takie doświadczenie jest bezcenne dla kreatywności, której przecież szefom kuchni nigdy nie powinno zabraknąć.

Misją Kongresu Szefów Kuchni jest wspieranie rozwoju branży gastronomicznej, dlatego udział w wydarzeniu dla szefów kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Należy pamiętać, że rejestracja jest obowiązkowa. Panel rejestracyjny otwarty będzie jedynie do 7 października, dlatego nie warto zwlekać ze zgłoszeniem udziału do ostatniej chwili.

Panel rejestracyjny Kongresu Szefów Kuchni:
www.kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie

Szczegółowe informacje o programie:
s://kongresszefowkuchni.pl/program/

Więcej:
ww.kongresszefowkuchni.plhttps://www.facebook.com/kongresszefowkuchni

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.08.2019
Aktualizacja: 27.08.2019