Krzysztof Kaliciński z Green Caffè Nero panelistą V Sweets & Coffee Forum 2019

Udostępnij artykuł
Dyrektor operacyjny sieci kawiarni Green Caffè Nero weźmie udział w panelu dyskusyjnym pt.: „Customer experience, employer branding, social media – po co, jak i dla kogo?”podczas V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni Sweets & Coffee Forum 2019. Organizowane przez czasopismo Sweets & Coffee i portal Horecanet.pl wydarzenie odbędzie się 20 maja w Warsaw Marriott Hotel. Zapraszamy serdecznie!

Przez 22 lata pracy zawodowej Krzysztof Kaliciński zdobywał doświadczenia pracując dla największych sieci gastronomicznych takich jak McDonald’s, gdzie zaczynał przygodę w tym biznesie czy T.G.I. Friday’s – ikony casual dining. W latach 2005-2010 był dyrektorem operacyjnym sieci Coffeeheaven. Następnie jako dyrektor zarządzający oraz członek zarządu kierował multibrandową spółką LS travel foodservice Poland zarządzającej takimi brandami jak: SO!COFFEE, empik cafe, Bread & Co., Flying Bistro, The Flame, i kilku innych zlokalizowanych głównie na lotniskach. Od 2013 jako Business Development & Operations Director kieruje siecią Green Caffe Nero, będącej własnością Caffe Nero, największej na świecie prywatnej sieci kawiarni. Specjalizuje się w konsultingu gastronomicznym, zarządzaniu sieciami, projektowaniu i wdrażaniu szkoleń, customer service, kształceniu kadr zarządzających.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni i Piekarni Sweets & Coffee Forum 2019, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Sweets & Coffee Awards 2019.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2019 i Supplier of the year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji IV Sweets & Coffe Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.SCFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus, redaktor rynku gastronomicznego
664 463 066
m.kaszub@brogb2b.pl

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 07.05.2019
Aktualizacja: 07.05.2019